Prima pagină - Bine ați venit pe portalul de servicii al Oficiului Național al Registrului Comerțului

Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"

"Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"

"Servicii on-line ( de e-guvernare) oferite de ONRC pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicat"

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

Atenție

La data de 20.05.2014, în Monitorul Oficial al României nr. 391, Partea I, prin Hotărârea Guvernului nr. 425 din 20 mai 2014 pentru modificarea unor acte normative privind taxe şi tarife percepute pentru unele prestări de servicii, a fost modificată Hotărârea Guvernului nr. 902 din 01 septembrie 2012 privind aprobarea taxelor și tarifelor pentru operațiunile efectuate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale.

Hotărârea Guvernului nr. 902 din 01 septembrie 2012 privind aprobarea taxei și tarifului pentru operatiunile efectuate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale, în forma modificată se regăseşte la secţiunea „Noutăţi”.Browsere recomandate: Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer (minim versiunea 8).

Pentru accesarea informațiilor cu titlu gratuit din cadrul Portalului, utilizatorii care nu detin cont trebuie să urmeze procedura de creare cont. După crearea contului serviciile se folosesc fără costuri.

Ghid de creare cont Portal ONRC


Ghid de utilizare RECOM